Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ για ξένους πράκτορες που πυρπόλησαν την Αττική - Το σχέδιο αποσταθεροποίησης



Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας kontranews

Διαβάστε το:

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας κρύβεται πίσω από τους εμπρησμούς.

Τα ευρήματα και η δορυφορική αποτύπωση των πολλαπλών μετώπων αποκαλύπτουν επαγγελματική δουλειά που παραπέμπει σε πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών.

Το ενδεχόμενο να πρόκειται για σχέδιο οικοπεδοφάγων αποκλείεται γιατί αυτοί που πυρπόλησαν την Αττική έδρασαν με επαγγελματισμό, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα 14 εστίες μέσα σε μισή ώρα.
Το ενδεχόμενο οι εμπρησμοί να οφείλονται σε ξένο δάκτυλο άφησε ανοιχτό και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια της ομιλίας του στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Άλλωστε έχει σημάνει συναγερμός στην ΕΥΠ μετά τον εμπρηστικό μηχανισμό που βρέθηκε στο μέτωπο της φωτιάς αλλά και τη δορυφορική αποτύπωση των εστιών.

Οι ξένοι πράκτορες περίμεναν τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες για να προκαλέσουν τον πύρινο όλεθρο.

Προφανώς ο στόχος τους ήταν να διαμορφώσουν συνθήκες πολύνεκρης τραγωδίας στο πλαίσιο του οργανωμένου σχεδίου αποσταθεροποίησης.

Ελληνικές και αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες εκτιμούν ότι το timing των εμπρησμών συνδέεται με μια σειρά κρίσιμα ζητήματα που διαχειρίζεται η κυβέρνηση.

Στη κατεύθυνση αυτή αναφέρουν και το Σκοπιανό και τις δυνάμεις που επιχειρούν να τορπιλίσουν τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ.

Το σχέδιο αποσταθεροποίησης εκδηλώθηκε σε μια περίοδο που ολοκληρώνεται το πρόγραμμα και η Ελλάδα βγαίνει από τα εφιαλτικά μνημόνια.

Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιοι έχουν συμφέρον να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα και την κυβέρνηση.

Η εκτίμηση που κυριαρχεί είναι ότι πρόκειται για ξένο κέντρο εξουσίας που διαθέτει ισχυρές μυστικές υπηρεσίες και επιχειρησιακές πρακτικές για βρόμικες δουλειές.

Γι’ αυτό έχει σημάνει συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ., στην Ε.Υ.Π. και στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει νέα χτυπήματα από τους ίδιους μηχανισμούς και η μόνη απάντηση στην απειλή είναι η διαρκής ετοιμότητα και η επαγρύπνηση.

Κλιμάκια της ΕΥΠ και της κρατικής ασφάλειας εποπτεύουν τις επικίνδυνες περιοχές ενώ σύντομα θα εξασφαλιστούν και drones για να ελέγχουν την κατάσταση από αέρος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια