Η περίεργη υπόθεση με τη γυναίκα που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά και ο τρόπος δράσης της


Μία περίεργη υπόθεση έχει αναστατώσει τα νότια προάστια της Αθήνας και κινητοποίησε τις αρχές μετά από καταγγελίες μητέρων ότι μία άγνωστη γυναίκα χαράκωσε τα μωρά τους με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο.

Η 55χρόνη προσήχθη αργά το βράδυ της Τετάρτης στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου και σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο η προσαγωγή της έγινε έπειτα από καταγγελίες στο Α.Τ. Αγίου Δημητρίου που η αστυνομία εξέτασε με προσοχή.

Η 55χρονη οδηγείται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απρόκλητης σωματικής βλάβης κατ' εξακολούθηση.

Το πρώτο περιστατικό και η καταγγελία
Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης 10/7, όταν μία νεαρή μητέρα κρατώντας το μωρό της στην αγκαλιά περιμένει το ασανσέρ στο ισόγειο εμπορικού κέντρου. Μία γυναίκα, τους πλησίασε, στάθηκε ακριβώς πίσω από τη μάνα και με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο χαράκωσε τις πατούσες του μωρού.
Όταν δημοσιεύθηκε η ιστορία στο Πρώτο Θέμα άλλες δύο γυναίκες τηλεφώνησαν στην εφημερίδα και κατήγγειλαν μία ακριβώς ίδια ιστορία: Η γυναίκα με το αιχμηρό αντικείμενο επιτέθηκε και στα δικά τους μωρά μέσα σε πολυκατάστημα.

«Κάποια στιγμή την είδαμε να μπαίνει σε κάποιο γνωστό κατάστημα, για λίγο χάθηκε κι ύστερα την εντοπίσαμε να κατεβαίνει από τις κυλιόμενες σκάλες μεταμφιεσμένη σε κάποια άλλη: Είχε αφήσει κάτω τα μαλλιά της, φορούσε άλλα ρούχα και γυαλιά» περιγράφει στο Πρώτο Θέμα μία από τις μητέρες.

Στην καταγγελία τους στην αστυνομία οι δύο γυναίκες αφού έδειξαν τα πόδια των παιδιών, ανέφεραν ότι εντόπισαν τη γυναίκα στο εμπορικό κέντρο όπου και την αντιμετώπισαν. Εκείνη σύμφωνα με τις καταγγελίες τους τις απείλησε ότι αν της κάνουν μήνυση «θα πληρώσουν ακριβά γιατί ο γιος της ήταν εισαγγελέας». Ενώ δεν δίστασε να τους πει ότι θα τους πάρει τα παιδιά.

Η καταγγελία για τα χαστούκια ένα χρόνο πριν
Με νέο τηλεφώνημα στην εφημερίδα μία ακόμα μητέρα κατέθεσε ότι περίπου ένα χρόνο πριν και το δικό της παιδί είχε πέσει θύμα της 55χρονης

«Ήταν πέρσι τον Ιούνιο όταν η δυόμιση ετών κόρη μου βρισκόταν στον προαύλιο χώρο εμπορικού κέντρου των νοτίων προαστίων με τη γιαγιά της. Σε κάποια στιγμή, μία γυναίκα άνω των 50, μετρίου αναστήματος με ξανθά μαλλιά και μαύρα ρούχα πλησίασε το παιδί που καθόταν μέσα στο καρότσι, του χαμογέλασε, του μίλησε και ξαφνικά... άρχισε να το χαστουκίζει... Η γιαγιά απευθύνθηκε στους υπαλλήλους της εταιρίας security με τους τελευταίους την εντοπίζουν την εν λόγω «κυρία» σε κάποιο όροφο του εμπορικού κέντρου. Εκείνη τότε υποδυόταν ότι δεν καταλάβαινε τι της έλεγαν, πως δεν μπορούσε να μιλήσει. Μέσα στον πανικό ένας τουρίστας είπε στη μητέρα μου ότι η ίδια γυναίκα είχε χαρακώσει πριν από λίγη ώρα και το δικό του παιδί μέσα στο μετρό...».

Εν τέλει και σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η γυναίκα φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι πήγε από τα Λιόσια, όπου διαμένει, έως το εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων, για να χαρακώσει παιδιά, πιθανότατα με τα νύχια της και επέλεγε πάντα ώρες με μεγάλο συνωστισμό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια