Κατέρρευσε ο Μητσοτάκης μετά τις αποκαλύψεις για τη σχέση με τη Novartis - Έρχεται η ώρα της Δικαιοσύνης



Ο Κωνσταντίνος Φρουζής και ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Η αφωνία είναι η απόδειξη ενοχής του αρχιδιαπλεκόμενου Μητσοτάκη

Άχνα δεν έχουν βγάλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη στενή σχέση - μία σχέση που θυμίζει απόλυτα την αμαρτωλή σχέση των Μητσοτάκηδων με τον βασικό κατηγορούμενο για το σκάνδαλο της Siemens, Μιχάλη Χριστοφοράκο - του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τον Κωνσταντίνο Φρουζή, τον ισχυρό άνδρα της Novartis.

Ο Mr Novartis διοργάνωνε δείπνα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ στήριξε την καμπάνια εκλογής του στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα εμπλέκονται σε σειρά σκανδαλωδών υποθέσεων, απέκρυψε αυτή τη στενή σχέση, κι έτσι εξηγείται σήμερα για ποιον λόγο στήριξε με πάθος τους εμπλεκόμενους από το κόμμα του στο σκάνδαλο των σκανδάλων, στο σκάνδαλο Novartis που προσλαμβάνει διεθνείς διαστάσεις και έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία. Η στενή σχέση Μητσοτάκη - Φρουζή εξηγεί σήμερα για ποιον λόγο η ηγεσία της ΝΔ έκανε λόγο από την αρχή για "σκευωρία" και για ποιον λόγο δεν τόλμησε να τοποθετήσει τουλάχιστον στον "πάγο" έστω έναν από τους εμπλεκόμενους που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία.

Μόνο που τα στοιχεία πλεον είναι καταπέλτης για τον Μητσοτάκη και τον παρασιτικό θιασο που τον πλαισιώνει. Οι αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα θα προκαλέσουν τεκτονικό σεισμό στο πολιτικό σύστημα.

Ήδη πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταρρεύσει υπό το βάρος των αποκαλύψεων. Έτσι εξηγείται και η αφωνία από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και η απόπειρα απόκρυψης της σκανδαλώδους υπόθεσης από τα ΜΜΕ της διαπλοκής. Ούτε μία ανακοίνωση δεν έχει βγάλει η Νέα Δημοκρατία για την στενή σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Mr. Novartis και η αφωνία αυτή είναι απόδειξη ενοχής. Τα δε κανάλια της διαπλοκής μάλλον θα... ξεχάστηκαν και έχουν βγάλει τον σκασμό.

Από εδώ και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έρχεται η ώρα της Δικαιοσύνης, ενώ τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές για το σκάνδαλο Novartis θα οδηγήσουν σε τυφώνα εξελίξεων που θα οδηγήσουν στον διασυρμό την ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και το παρακράτος που αγωνίζεται στο πλευρό του Μητσοτάκη. Από κοντά ο τυφώνας θα σαρώσει και τους ολιγάρχες, καναλάρχες και εκδότες που έχουν εκρεμμότητες με τη Δικαιοσύνη. Το σχέδιο που εκπόνησαν τα δομημένα συμφέροντα παρέα με την ακροδεξιά κλίκα που πλαισιώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανατροπή της κυβέρνησης απέτυχε παταγωδώς.

Γεγονός είναι πως αυτές τις κρίσιμες στιγμές η συμμορία που απεργάστηκε σενάρια ανατροπής της κυβέρνησης και αποσταθεροποίησης της χώρας τρέμει για τις αποκαλύψεις και για το πως από εδώ και πέρα θα κινηθούν οι αρχές. Την ίδια στιγμή το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας μοιάζει με καζάνι που είναι έτοιμο να εκραγεί, ενώ η διάσπαση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται προ των πυλών. Κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και μεγάλο τμήμα της βάσης δεν θέλει να έχει καμία απολύτως σχέση με τη διεφθαρμένη ηγεσία για την οποία οι τελευταίες εξελίξεις είναι μόνο η αρχή του μαρτυρίου.

Τα καλύτερα έρχονται...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια