ΑΥΤΟΙ που χρεοκόπησαν την Ελλάδα, προσπαθούν να μας πείσουν ότι ΑΥΤΟΙ θα μας σώσουν.....




Χρεοκόπησαν τη χώρα, αλλά συμπεριφέρονται ως τιμητές και κουνάνε το δάκτυλο. Χρωστάνε ως κόμμα 200 εκατομμύρια στις τράπεζες, έχοντας προεξοφλήσει ότι θα κερδίζουν τις εκλογές στον αιώνα τον άπαντα, αλλά συμπεριφέρονται σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Φτιάξανε παραθεριστικά θέρετρα-ποντικοπαγίδες όπως στο Μάτι ανεχόμενοι για δεκαετίες τη διαφθορά και την αυθαιρεσία, αλλά εγκαλούν τη σημερινή κυβέρνηση που δεν κατεδάφισε τα αυθαίρετα.
Με τα μισά από τα παραπάνω πολιτικά εγκλήματα, σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα θα είχαν διαλυθεί. Δεν θα τολμούσαν να βγουν στο δρόμο. Στην Ελλάδα, ξεπερνάνε το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο, με απίστευτη θρασύτητα. Το σκάνδαλο Novartis δεν είναι παρά σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με μερικούς «κουκουλοφόρους». Το γιγαντιαίο έλλειμμα στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ήδη γνωστό σαν μνημείο ρουσφετιών, κακοδιαχείρισης και διαφθοράς, χαρακτηρίζεται από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη ως «λογιστική διαφορά».

Απτόητοι, θέλουν να ξαναγράψουν και την ιστορία. Όπως στην περίπτωση της άτυχης καθηγήτριας, που απολύθηκε από το Κολέγιο Αθηνών γιατί έπιασε τον υιό Σαμαρά να αντιγράφει. Στον κ. Μουρούτη, στενό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού, δεν έφτανε το κουκούλωμα της υπόθεσης και η απόλυση της καθηγήτριας που βρέθηκε στην ανεργία επειδή έκανε τη δουλειά της, αλλά αποφάσισε να ανακινήσει τις προάλλες το θέμα κατηγορώντας τους «άθλιους των υπογείων του Μαξίμου». Προκαλώντας την αντίδραση του κ. Κουρουτού, προέδρου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας που αποφάσισε -πολύ καθυστερημένα- να πει την αλήθεια.

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια