Σαρωτικός ο ανασχηματισμός και με εκπλήξεις που θα συζητηθούν – Πότε θα ανακοινωθεί




Πιθανότερη ημέρα η Τρίτη (χωρίς να αποκλείεται και η Δευτέρα) για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης...
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του thefaq, o προαναγγελθείς ανασχηματισμός της κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρα θα γίνει πιθανότατα την Τρίτη και θα είναι σαρωτικός. “Πάμε σε εκλογική περίοδο και αυτή τη φορά ο Πρωθυπουργός θα τα σαρώσει όλα. Θα έχουμε εκπλήξεις μεγάλες” ήταν το νόημα των πληροφοριών από έγκυρη πηγή του thefaq.
Οι ίδιες πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι μία σειρά νέων προσώπων θα αξιοποιηθούν στο κυβερνητικό σχήμα (ονόματα που έχουν ακουστεί, όπως της Ράνιας Σβίγκου, του Λ.Κρέτσου ενώ δεν αποκλείεται και η είσοδος της κ.Νοτοπούλου) αλλά και προσωπα από την κεντροαριστερά με εμπειρία σε υπουργικές θέσεις, που έχουν πάρει σαφείς αποστάσεις από τους “ισαποστασίτες” ενώ θα υπάρχει και πρόσωπο-έκπληξη από το χώρο της κεντροδεξιάς που όμως αποστασιοποιείται από τη σημερινή εικόνα της ακροδεξιάς στροφής και του νεοφιλελεύθερου αμόκ της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Χωρίς να αποκλείεται ο ανασχηματισμός να ανακοινωθεί και κατά τη διάρκεια της Δευτέρας, αυτό που πρέπει να κρατήσουμε, σύμφωνα με τις πληριοφορίες του thefaq, είναι ότι θα είναι σαρωτικός και με εκπλήξεις που θα συζητηθούν.
thefaq.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια