#Ηράκλειο: #Κατεδαφίστηκε #Αυθαίρετο Που Χτίζονταν Σε Δημοτική Περιουσία



Το κτίριο που κατεδαφίστηκε χτίζονταν στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού, στα παλιά Σφαγεία.

Στελέχη της Πολεοδομίας Ηρακλείου με τη συνοδεία Αστυνομικών Δυνάμεων και της Δημοτικής Αστυνομίας κατεδάφισαν το οίκημα που ήταν υπό ανέγερση, έπειτα από καταγγελία πολίτη, μόνιμου κατοίκου της περιοχής.

Το κτίριο δεν είχε άδεια και χτίζονταν από οικογένεια Ρομά στην περιοχή, ενώ παραπλεύρως φαίνεται ότι άλλες οικογένειες Ρομά χτίζουν επίσης, άλλα τέσσερα οικήματα, χωρίς καμία έγκριση και άδεια!
Η καταγγελία έφτασε στο γραφείο της Πολεοδομίας Ηρακλείου, μόλις άρχισε να χτίζεται το οίκημα και η Δημοτική Αστυνομία με επικεφαλής τον Μ. Παττακό ανέλαβαν αμέσως δράση με μπουλντόζες.

Ο «ιδιοκτήτης» του σπιτιού ήταν παρών στο σημείο, αντέδρασε έντονα στην παρουσία της Αστυνομίας και στην προσπάθεια κατεδάφισης του οικήματος και αμέσως κινήθηκε η διαδικασία του Αυτόφωρου.
Να σημειωθεί ότι το οίκημα χτίζονταν αυθαίρετα σε δημόσια δημοτική περιουσία και γι’ αυτό η αντίδραση του Δήμου ήταν άμεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το Δήμο Ηρακλείου, ακριβώς η ίδια διαδικασία πρόκειται να εφαρμοστεί και στα υπόλοιπα κτίρια που χτίζονται παράλληλα στον ίδιο χώρο, εντός της δημοτικής περιουσίας και χωρίς άδεια!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια