Ηράκλειο: Το αυθαίρετο στο κύμα και τα fake news κάποιων για να δικαιολογήσουν τον "φίλο πολιτικό"... (εικόνες)




Δεν επιτρέπεται σχολιασμόςστο Ηράκλειο: Το αυθαίρετο στο κύμα και τα fake news κάποιων για να δικαιολογήσουν τον "φίλο πολιτικό"... (εικόνες)

Δεν πάνε παρά μερικές ημέρες από την εθνική τραγωδία με τους 85 και πλέον νεκρούς στην Αττική, και κάποιοι βρέθηκαν να υπερασπίζονται την αυθαιρεσία, όχι με βάση την πραγματικότητα, αλλά με fakenews.

Πριν από δυο ημέρες το Candiadoc ανάρτησε μια φωτογραφία από την παραλία στο Μαριδάκι, στα νότια του νομού Ηρακλείου, με τον τίτλο: "Το αυθαίρετο στο κύμα που βγάζει μάτι και εκθέτει πολιτικούς παράγοντες...".

Στο κείμενο σημειώναμε:



"Το κτίσμα- φυσικά αυθαίρετο- είναι κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα. Είναι μια εικόνα από την παραλία "Μαριδάκι", στα νότια του νομού Ηρακλείου.

Δεν είναι κάτι το πρωτοφανές για την Ελλάδα και ειδικά την Κρήτη, όμως είναι πολύ χαρακτηριστικό της Ελλάδας της αυθαιρεσίας και του "δικού μου"...

Μάλιστα φέρεται να είναι ιδιοκτησία στενού συγγενικού προσώπου γνωστού πολιτικού παράγοντα της ΝΔ στο Ηράκλειο, που είναι στην πρώτη γραμμή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης..."

Κι όμως στα αυτονόητα, φαίνεται πως κάποιοι και κάποιες, για τους δικούς τους λόγους, έχουν αλλεργία... Επειδή κάποιοι ακόλουθοι δεν μπορούσαν να βγουν ξεκάθαρα και να υποστηρίξουν την καραμπινάτη αυθαιρεσία, με πολιτική εμπλοκή (στενό συγγενικό πρόσωπο κορυφαίου στελέχους της ΝΔ, με υπουργική, βουλευτική και ευρωβουλευτική θητεία), έσπευσαν να διαστρεβλώσουν όσα γράψαμε, διαμορφώνοντας fake news, για να μας καταγγείλουν και να φωνάξουν... "ντροπή"!

Δείτε, για παράδειγμα, την ανάρτηση εκπαιδευτικού στο facebook, με την οποία διασπείρει απόλυτες αναλήθειες, βγάζοντας και "αγανάκτηση":



Μάλιστα, όταν άλλοι χρήστες της ζητούν την ανάρτηση για να μπορούν να κρίνουν, διαβάστε τι απαντά, για να είναι και καλυμμένη για τα fake news:



Και δεν φτάνει αυτό. Καταφέρνει να διαμορφώσει ψευδείς "ειδήσεις", οι οποίες αναπαράγονται:



Αλλά και να παρεμβαίνει σε αναρτήσεις άλλων χρηστών του facebook για να καταγγείλει "ψεύδη"!
το διαβάσαμε ΕΔΩ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια