Kατεδαφίζονται αμέσως 3.200 αυθαίρετα σε όλη την Aττική


20 τολμηρές πρωτοβουλίες του Αλέξη Τσίπρα για ανοικοδόμηση των περιοχών που έχουν πληγεί - Σκληρή επίθεση από τον πρωθυπουργό σε όσους ευθύνονται για το οικιστικό τερατούργημα

ΕΙΚΟΣΙ τολμηρές παρεμβάσεις ανακοίνωσε χθες ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την τάχιστη ανοικοδόμηση αλλά σε νέα βάση των περιοχών που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά.
Εξήγγειλε επίσης την άμεση κατεδάφιση 3.200 αυθαιρέτων στην Αττική που έχουν τελεσίδικα πρωτόκολλα κατεδάφισης.

Μπουλντόζες για το γκρέμισμα των αυθαιρέτων θα μπουν σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο Πρωθυπουργός έδειξε αποφασισμένος να συγκρουστεί μετωπικά με όσους ευθύνονται για το οικιστικό τερατούργημα που θέτει σε μόνιμο κίνδυνο τη ζωή των πολιτών.

Μιλώντας ευθέως για τα κόμματα που εναλλάσσονταν στην κυβέρνηση τις τελευταίες δεκαετίες, τα οποία , όπως είπε, εξέθρεψαν αυτές τις παθογένειες.

Κατήγγειλε δημόσια τους πολιτικούς, τους νομάρχες, τα πολιτικά τζάκια και τα πολιτικά κυκλώματα που τροφοδοτούνταν και κερδοσκοπούσαν παντοιοτρόπως σε αυτό το οικιστικό τερατούργημα.

Ολοι αυτοί αντί για υποκριτική τώρα μας κουνάνε το δάχτυλο πάνω από τα αποκαΐδια, είπε ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος ευθέως στη Νέα Δημοκρατία και το Κίνημα Αλλαγής.

Καυτηριάζοντας την επικοινωνιακή πολιτική της αντιπολίτευσης ο Πρωθυπουργός σημείωσε ότι ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό με ένα πλατύ χαιρέκακο χαμόγελο ευτυχίας μετά τη συνέντευξη Τύπου για τους ενενήντα νεκρούς και τόνισε ότι αντιμετωπίζουν την τραγωδία ως πολιτική ευκαιρία για να αποκομίσουν πολιτικά προσωπικά και μικροκομματικά οφέλη.

Μιλώντας στο Λαύριο, όπου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη υπουργών και παραγόντων της αυτοδιοίκησης, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε την υπόσχεση να χτυπήσει δυνατά τη γροθιά στο μαχαίρι για να ξηλώσει τις παθογένειες του παρελθόντος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια