ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η σύζυγος Πορτοσάλτε… αποσπασμένη στη ΝΔ από το ΑΠΕ για τις «αγιογραφίες» της Μαρέβας!



Μαθαίνουμε ότι η σύζυγος του Αρη Πορτοσάλτε, Δέσποινα Κουτσομητροπούλου τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη
Την περίοδο δηλαδή που ..ο σύζυγος της από την ραδιοφωνική και τηλεοπτική συχνότητα του Σκάι εξαπολύει μόνιμα τα πυρά του κατά του δημοσίου, αυτή εμφανίζεται να εργάζεται σε κρατικό Μέσο. Η κυρία Κουτσομητροπούλου που πληρωνόταν με κρατικό χρήμα, έκανε «δημόσιες σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της εφημερίδας Documento.
Κι επειδή τα πήγαινε “περίφημα” στη δουλειά της, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από ενάμισι χρόνο περίπου, την άνοιξη του 2017, φρόντισε και την απέσπασε από το ΑΠΕ, προκειμένου να προσφέρει τις επίσημες υπηρεσίες της στην ΝΔ και συγκεκριμένα στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων του κόμματος.
Κι ενώ το δημοσίευμα -αποφεύγουμε να αναφέρουμε λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους- στιγματίζει και επικρίνει συγκεκριμένες καταστάσεις από την δραστηριότητα της συζύγου του Πορτοσάλτε, η ιστοσελίδα του Σκάι, γράφει… άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.
Δεν απαντάει στο παραμικρό για όσα καταγγέλλονται και κάνει λόγο ότι επιχειρείτε «δολοφονία χαρακτήρων», η οποία «έχει ως στόχο τον πλουραλισμό και την ελευθεροτυπία. Έχει στόχο τη δημοκρατία». Δηλαδή, κουβέντα για την ταμπακιέρα… Όπως κουβέντα δεν τόλμησαν να κάνουν τόσο καιρό, ούτε κάνουν τώρα που τους προκαλώ, σχετικά με το τι συνέβη στο Hilton και στα γραφεία εφημερίδας συμφερόντων του Μαρινάκη από μπράβους του εφοπλιστή σε βάρος του γράφοντος, τα οποία έχουν αποδειχτεί μέσα από επίσημα βίντεο, φωτογραφίες, μαρτυρίες και συνομιλίες!
Λες και η αρπαγή δημοσιογράφου και η απειλή της ζωής του από μπράβους (εκ των οποίων ο ένας έχει αποδεδειγμένα διαπράξει φόνο και κυκλοφορεί ελεύθερος, ενώ έχει αποπεμφθεί από το Λιμενικό Σώμα) δεν πλήττουν την ελευθεροτυπία και τη δημοκρατία στη χώρα μας!
piperata.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια