Είχε καταγγείλει πασίγνωστο εκδότη για σεξουαλική παρενόχληση το μοντέλο του Άδωνι και του ΚΕΕΛΠΝΟ (ΒΙΝΤΕΟ)




Την θυμάστε την Ιωάννα Δεμεντή;
Είναι το κορίτσι με τον μπακαλιάρο και τα αγγούρια που πληρωνόταν από το ΚΕΕΛΠΝΟ και για το λόγο αυτό είναι ανάμεσα στα 23 πρόσωπα για τα οποία έχει ζητηθεί ..δίωξή τους από την Αντιεισαγγελέα Εφετών, όπως έχει δημοσιευθεί (Διαβάστε ΕΔΩ).
Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά η Ιωάννα Δεμεντή είχε αναλάβει να υπηρετεί τον Άδωνι Γεωργιάδη, αφού προσελήφθη παρανόμως από το ΚΕΕΛΠΝΟ, κάτι για το οποίο και διώκεται.
Σήμερα δηλώνει απόφοιτος ΤΕΙ βιβλιοθηκοοικονομίας, σχολής aerobic και παρουσιάστρια της εκπομπής "24 ώρες Ευρώπη" του Ευρωκοινοβουλίου, καθώς και δημοσιογράφος και social media manager. Ωστόσο το 2008 εξελέγη Mις Βόρεια Ελλάδα και το 2009 εξελέγη Mις Talent Europe, ενώ είχε γίνει γνωστή για τα παιχνίδια με τον μπακαλιάρο και τα αγγούρια. Σήμερα βρίσκεται διωκόμενη από την εισαγγελία διαφθοράς, ως μία από τα 23 άτομα εναντίον των οποίων έχουν στραφεί οι αρχές.
Η κυρία Δεμεντή από τις 15 Ιουλίου του 2013 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014 εργαζόταν στο Γραφείο Τύπου του τότε υπουργού Υγείας.
Εκείνο το διάστημα είχαμε τους εξής γαλάζιους υπουργούς: Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης: 25 Ιουνίου 2013- 9 Ιουνίου 2014 (Κυβέρνηση Αν. Σαμαρά 2012), Μάκης Βορίδης: 10 Ιουνίου 2014- 27 Ιανουαρίου 2015 (Κυβέρνηση Αν.Σαμαρά 2012)
Αυτά είναι γνωστά.
Εκείνο που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι πως λίγο πριν εργαστεί στο υπουργείο Υγείας, είχε προχωρήσει σε μία σοβαρότατη καταγγελία. Το 2012 η Ιωάννα Δεμεντή είχε καταγγελει δημόσια πασίγνωστο - σήμερα - εκδότη, ο οποίος τότε εμφανιζόταν με την ιδιότητα του συμβούλου και στενού συνεργάτη μεγαλοεφοπλιστή - όπως διαβάζουμε στα δημοσιεύματα της εποχής. Τότε η Ιωάννα Δεμεντή, στενή συνεργάτιδα στη συνέχεια, του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ και της Novartis, είχε καταγγείλει τον πασίγνωστο εκδότη μιλώντας δημόσια στην τηλεόραση του Star Channel, ενώ για την υπόθεση είχαν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο τα οποία είχαν προκαλέσει κυριολεκτικά σάλο.
Θα μας ρωτήσετε: "Και τι σχέση έχουν όλα αυτά με το σήμερα;". Το ζήτημα βέβαια δεν είναι μόνο η σεξουαλική παρενόχληση.
Ο εκδότης, η Ιωάννα Δεμεντή και ο Άδωνις Γεωργιάδης έχουν ένα κοινό παρονομαστή, ο οποίος λέγεται: ΚΕΕΛΠΝΟ. Επίσης ο εκδότης, η Ιωάννα Δεμεντή και ο Άδωνις Γεωργιάδης κινούνται, σε διαφορετικά επίπεδα ο κάθε ένας, στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα ο εκδότης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, συνδέεται πολύ στενά με την οικογένεια Μητσοτάκη.
Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως ο Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρεί σήμερα εξαιρετικές σχέσεις με τον εν λόγω εκδότη, ο οποίος είχε λάβει πολλά χρήματα από τον ΚΕΕΛΠΝΟ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξαιρετικές σχέσεις με τον εκδότη διατηρεί και ο άλλος προϊστάμενος της Ιωάννας Δεμεντή στο υπουργείο Υγείας, Μάκης Βορίδης. Η Ιωάννα Δεμεντή εκείνη την εποχή, δηλαδή το 2012, είχε καταγγείλει πως ενώ έψαχνε δουλειά, ο πασίγνωστος - σήμερα - εκδότης, την είχε προσεγγίσει μέσω facebook για να της προτείνει κάποια θέση με υψηλές απολαβές στον χώρο των ΜΜΕ. Τελικά δουλειά δεν της βρήκε, όμως της ζητούσε... άλλα πράγματα, όπως θα δείτε στο αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί.
Με λίγα λόγια: Η Ιωάννα Δεμεντή καταγγέλλει δημόσια τον πασίγνωστο εκδότη για σεξουαλική παρενόχληση. Στη συνέχεια, όμως, προσλαμβάνεται από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος είναι στενός φίλος του εκδότη και παραμένει, η Ιωάννα Δεμεντή, στο υπουργείο Υγείας και επί των ημερών του άλλου καλού φίλου του εκδότη, Μάκη Βορίδη. Παρά τις καταγγελίες ο εκδότης φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευνοημένος σε ότι αφορά στη διανομή των κονδυλίων του ΚΕΕΛΠΝΟ, με τις καταγγελίες πάντως να φαίνεται πως δεν είχαν επηρεάσει καθόλου γενικά την επιχειρηματική του πορεία, αφού ξαφνικά είχε πέσει ένα πέπλο σιωπής.
Περίεργα πράγματα.
Τα ερωτήματα είναι τα εξής:
- Ο Άδωνις Γεωργιάδης γνώριζε την υπόθεση, τον είχε ενημερώσει δηλαδή η στενή συνεργάτιδά του ("εθελόντρια" όπως έχει υποστηρίξειο ίδιος), Ιωάννα Δεμεντή; Και δεν μπορεί να μην γνώρισε καθώς το 2013 είχε επανέλθει με συνέντευξή της στην οποία είχε δηλώσει τα παρακάτω. Δείτε το απόσπασμα:
"Είναι άραγε εύκολο για μια γυναίκα τόσο όμορφη σαν την Ιωάννα να «επιβιώσει» σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία. «Όχι» μας απαντά και μας αποκαλύπτει μάλιστα, πως στο παρελθόν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση εν ώρα εργασίας! «Υπάρχουν κοπέλες που στερούνται γνώσεων και ικανοτήτων και οι οποίες ενδίδουν στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, χωρίς κανέναν δισταγμό. Μάλιστα, ορισμένες φορές, τις προκαλούν κιόλας… Εγώ, όταν δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά μου, απάντησα με τον τσαμπουκά με χαρακτηρίζει, και δεν άφησα κανένα περιθώριο. Παρότι κάποιοι ήταν και πολύ επώνυμοι, δεν δίστασα να βγω στην τηλεόραση και σε ηλεκτρονικά μέσα και να τους καταγγείλω…», κατέληξε με νόημα η Ιωάννα Δεμεντή".
- Αν γνώριζε για την συγκεκριμένη υπόθεση, πως ήταν δυνατόν να συνεχίζει να έχει πάρε - δώσε με τον συγκεκριμένο εκδότη, ένας... συντηρητικός θιασώτης της "τάξης και της ηθικής";
- Πως συνδέεται η από εκεί και πέρα επαγγελματική πορεία της Ιωάννας Δεμεντή με εκείνη την βρώμικη υπόθεση που είχε η ίδια καταγγείλει;
- Πως είχε βρεθεί τελικά η Ιωάννα Δεμεντή στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη;
- Θα αποκαλύψει η Ιωάννα Δεμεντή το όνομα του προσώπου που είχε καταγγείλει και που στη συνέχεια έκανε "χρυσές δουλειές" και τώρα κουνάει το δάχτυλο δεξιά κι αριστερά παριστάνοντας τον κριτή των πάντων;


Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια