Η Αλεξία Μπακογιάννη και η παρέα της ξόδεψαν μερικές χιλιάδες ευρώ σε νυχτερινό μαγαζί στα Εξάρχεια




Αλεξία, Σία και γαμπρός σε παλαιότερη εξόρμηση
Αξέχαστα θα μείνουν στην Αλεξία Μπακογιάννη τα 43α γενέθλιά της, τα οποία γιόρτασε με τη μητέρα της και λίγους αλλά καλούς φίλους στο πλευρό της, με τους οποίους «τα έσπασε» σε γνωστό μαγαζί των Εξαρχείων.


Η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης με την παρέα της στο κέντρο της Αθήνας (Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής), στον πεζόδρομο Κιάφας.

Οσο και αν το ήθελε, δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη τόσο από τους περαστικούς όσο και από τους πελάτες του μαγαζιού στο οποίο είχε κλειστεί τραπέζι. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν θαμώνες στην «Espresso» η 43χρονη πλέον Αλεξία φαινόταν να λάμπει από ευτυχία, με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της.

Ηταν ιδιαίτερα κεφάτη, ενώ δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να τραγουδά και να γελάει με τα πειράγματα των φίλων της, ανάμεσα στους οποίους ήταν και γνωστός οικονομικός παράγοντας της ακτοπλοΐας. Στο ίδιο mood ήταν και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να δέχεται ευχές για τη μοναχοκόρη της, που της έχει χαρίσει τρία υπέροχα εγγόνια. Το τραπέζι ήταν γεμάτο με γλυκά, ποτά και μεζέδες, ενώ όσο περνούσε η ώρα και το κέφι άναβε τα γαρίφαλα έπεφταν βροχή.

Η παρέα διασκέδασε ως τις πρώτες πρωινές ώρες και ο λογαριασμός ανερχόταν σε μερικές χιλιάδες ευρώ. Η κόρη της Ντόρας και του Παύλου Μπακογιάννη φαίνεται ότι έχει βρει πια την απόλυτη ευτυχία στα πρόσωπα των τριών παιδιών της, των διδύμων Γιώργου και Ντόρας, που έχει αποκτήσει από τον δεύτερο γάμο της με τον επιχειρηματία Μανώλη Βάρσο, αλλά και του Στάθη, καρπού του έρωτά της με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο, πρώην εκπρόσωπο της ΔΗΜ.ΑΡ. και άλλοτε στενό συνεργάτη του Φώτη Κουβέλη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια