Η ΝΔ στηρίζει κι άλλον τελεσίδικα καταδικασμένο ως υποψήφιο Δήμαρχο;




Μεγάλα ερωτήματα έχουν προκαλέσει οι πληροφορίες που θέλουν τη ΝΔ να στηρίζει την υποψηφιότητα του τελεσίδικα καταδικασμένου για μεγάλο δήμο...
Ο εν λόγω πολιτικός έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 8 ετών και πάλι όμως κυκλοφορεί ελεύθερο με αναστολή, αφού ως διοικητής του νοσοκομείουείχε παραλάβει το περίφημο «φακελάκι των 25 χιλιάδων ευρώ».
Υπενθυμίζεται πως το σκάνδαλο ξέσπασε το 2014 όταν αποκαλύφθηκε η επ’ αυτοφώρω σύλληψη του τότε διοικητή του νοσοκομείου Παίδων με προσημειωμένα χαρτονομίσματα αξίας 25.000 ευρώ.
Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκρινε τον Μάρτιο του 2016 ένοχο τον επίδοξο Δήμαρχο για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, της παθητικής δωροδοκίας και της οπλοκατοχής, ωστόσο για έναν ακατανόητο λόγω, αντίθετα από την καθαρίστρια με το πλαστό απολυτήριο της Στ΄Δημοτικού, δεν τού έδειξε τον δρόμο της φυλακής γιατί η έφεση είχε «αναστέλλουσα δύναμη», με τον περιοριστικό όλο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Του επέβαλε, ωστόσο, ποινή κάθειρξης 8 ετών και τριών μηνών και χρηματικό πρόστιμο 40.300 ευρώ.
Ο ίδιος, πάντως, δηλώνει ότι «θα αγωνιστεί ως το τέλος της ζωής του για να αποδείξει την αθωότητά του», ενώ το καλοκαίρι έχει οριστεί η επανάληψη της δίκης στο Εφετείο.
Και σαν να μην έφτανε αυτό υψηλότατο στέλεχος της ΝΔ, από όπου μάθαμε και το γεγονίας, του ευχήθηκε και καλή επιτυχία! Η ΝΔ τον στηρίζει ή είναι προσωπική η ευχή. Κι αν δεν τον στηρίζει, μήπως θα έπρεπε να διαγράψει το στέλεχος τη ΝΔ που στηρίζει καταδικασμένο για φακελάκι;
Τελικά αν είσαι καταδικασμένος, στείλε βιογραφικό στον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα έχεις μια σίγουρη θέση στα ψηφοδέλτια

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια