Στο μικροσκόπιο των ιταλικών ΜΜΕ ο Μαρινάκης για σχέση με την κυβέρνηση, ποδόσφαιρο και δουλειές στην Ελλάδα



Συγκλονιστικές αποκαλύψεις περιέχει αφιέρωμα ετοίμασε το ιταλικό ΜΜΕ «ytali.com», με την σφραγίδα του Δημήτρη Δεληολάνη, έγκριτου πολιτικού αναλυτή και πρώην ανταποκριτή της ΕΡΤ στην γείτονα χώρα, για τα τελευταία πεπραγμένα στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χώρο.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ, αναφέρεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ο Ολυμπιακός ανήκει στον ισχυρό πλοιοκτήτη Βαγγέλη Μαρινάκη, δημοτικό σύμβουλο και αληθινό δήμαρχο του Πειραιά, ιδιοκτήτης μιας ισχυρής αυτοκρατορίας Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, μονοπωλιακού Τύπου, χρηματοδότης της Νέας Δημοκρατίας και συγγενής του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Επιπλέον αναφέρει: «Τα ελληνικά ΜΜΕ αποφεύγουν να μιλάνε για αυτό, αλλά ο Μαρινάκης κατηγορείται για δύο υποθέσεις. Το πρώτο αφορά την κατάσχεση 2.1 τόνων ηρωίνης σε πλοίο που του ανήκει, σε μια δίκη που εννέα μάρτυρες που πέθαναν κάτω από μυστηριώδης συνθήκες και τρεις δικαστές που ζήτησαν εξαίρεση. Η δεύτερη αφορά την κατηγορία ότι έχει στήσει αγώνες ποδοσφαίρου.»

Στην συνέχεια αναφέρει τα γεγονότα με την ΕΕΑ, αποκαλύπτοντας πως: «Το ζήτημα ΠΑΟΚ και Ξάνθης έπειτα από πιέσεις, πέρασε στην ΕΕΑ. Ωστόσο δύο μέρες πριν την εξέταση του φακέλου απ’ την Επιτροπή, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, συμπλήρωσε δύο νέα μέλη. Ο Ένας συνταξιούχος δικαστής που κατηγορήθηκε επανειλημμένα για διαφθορά ωστόσο αθωώθηκε πάντα και ο άλος δικηγόρος που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Μαρινάκη. Δεν είναι και τόσο αμερόληπτοι εγγυητές.»

Στην συνέχεια του άρθρου γίνεται λόγος για της μετέπειτα εξελίξεις, όσον αφορά τον νέο νόμο που πέρασε η Κυβέρνηση και για τις διαδηλώσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, ενώ κλείνοντας, το άρθρο σημειώνει πως ο συγγραφές αυτού, ήταν οπαδός του Ολυμπιακού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια