Το νέο “καρφί” Σαμαρά στον Μητσοτάκη για την υποχωρητικότητα στην Τουρκία! “Βαρύς ο κόσμος για να τον ζήσεις, όμως για λίγη περιφάνεια το άξιζε”




Με ένα στίχο του μεγάλου Οδυσσέα Ελύτη (από τη συλλογή «τα Ετεροθαλή»), και την εικόνα της Αγίας Σοφίας επέλεξε ο πρώην πρωθυπουργός Αντωνης Σαμαράς να μνημονεύσει τη μαύρη επέτειο της άλωσης. Παράλληλα όμως και να μεταφέρει ένα ακόμα πολιτικό μήνυμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τα τελευταία γεγονότα με την είσοδο και παραμονή τουρκικού αγήματος σε ελληνικό έδαφος στην κοίτη του ποταμού Έβρου.

Σημειώνεται οτι προχθές, στο Mega, σε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος όταν ο Νίκος Παππάς του υπογράμμισε την απουσία από τη σχετική συζήτηση στη Βουλή, του Αντώνη Σαμαρά, του πολιτικού «που έκανε τρεις δεκαετίες καριέρα με το Μακεδονικό».

Για να απαντήσει ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, «όταν χρειάζεται, ο Αντώνης Σαμαράς γνωρίζετε ότι παρεμβαίνει και θα παρέμβει για πολλά άλλα ζητήματα, όπως γνωρίζω», όπως επί λέξει είπε με χαρακτηριστική έμφαση.

“Βαρύς ο κόσμος για να τον ζήσεις, όμως για λίγη περιφάνεια το άξιζε”

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια