Ειδησεογραφικά σάιτ της λίστας Πέτσα δημοσίευσαν κατά λάθος το «σκονάκι» Μαξίμου




Το «σκονάκι» του Μεγάρου Μαξίμου από τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο, δημοσίευσαν εκ παραδρομής δύο ειδησεογραφικά σάιτ, τα οποία είχαν λάβει αρκετά μεγάλα ποσά από την πολυδάπανη λίστα Πέτσα.

Ο λόγος για το «Πρώτο Θέμα», που έλαβε από τη λίστα 250.000 ευρώ και το «Liberal» που έλαβε 120.000 ευρώ, τα οποία σήμερα κατά λάθος, δημοσίευσαν το υπαγορευμένο από το Μέγαρο Μαξίμου, ρεπορτάζ για τα νέα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.





Όμως, υπήρξε μία νέα αποκάλυψη πέραν των μέτρων, καθώς βγήκε στη δημοσιότητα και η γραπτή εντολή του Μαξίμου προς τα Μέσα να εστιάσουν συγκεκριμένα στην στήριξη του πρωθυπουργού προς τον Σωτήρη Τσιόδρα, σηματοδοτώντας επίθεση στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.



Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα έχουν προκαλέσει την έντονη διαμαρτυρία από μερίδα της κοινωνίας, όπως των επιχειρηματιών Εστίασης, με το Δ.Σ. του σωματείου των επιχειρηματιών της εστίασης, καφέ και μπαρ, “BARECA”, να εκδίδει σήμερα ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Συγκεκριμένα, το «σκονάκι» από το Μαξίμου γράφει:

«Πέραν των προφανών ειδήσεων δίνουμε μεγάλη έμφαση στην στήριξη του Τσιόδρα έναντι των επιθέσεων από τον Τσίπρα.

Δίνουμε ξεχωριστή έμφαση σε αυτό διότι την ώρα της μεγάλης συστράτευσής στην Ελλάδα και στην Ευρώπη το γεγονός ότι επιλέγουν να στοχοποιούν τους επιστήμονες και ο Τσίπρας στοχοποιεί τον Τσιόδρα είναι απαράδεκτο.»

Έτσι, λοιπόν, από αυτή την απροσεξία, μάθαμε ότι η κυβέρνηση έδωσε εντολή σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ελέγχει για επίθεση στον Τσίπρα.
Όμως, η σχετική παράγραφος που δημοσιεύουν δυο φιλοκυβερνητικά μέσα, δεν αποτελεί μέρος της ομιλίας του πρωθυπουργού, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο:

Δυστυχώς όμως, scripta manent, τα γραπτά μένουν…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια