Γερμανικό Δικαστήριο: Αοριστη και Παράνομη η Γενική χρήση της Μάσκας!!




Πολίτης στην Γερμανία προσέφυγε στο διοικητικό Δικαστήριο του Ντίσελντορφ για την υποχρεωτική χρήση της Μάσκας και το οποίο αποφάνθηκε οτι η επιβολή της ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!!!

Ο Πολίτης Δικαιώθηκε προσωπικά αλλα μόλις εγινε γνωστό αυτο οι κάτοικοι δεν φορούν μάσκα μιας και η απόφαση επεκτάθηκε για ολους.

Μέσα στη Γερμανία η Μερκελ και ολα τα Παρανοϊκά Ναζίδια πήραν την απάντηση τους..Θα πρέπει και στην Ελλάδα να γινει κατι αναλογο…Για να γινει εδω θα πρέπει οι Δικαστές να μην φοβούνται την Κυβέρνηση διοτι εκτελεί εντολές ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ μας και σχέδιο μείωσης πληθυσμού με τα εμβόλια..Τι θα κάνουν Δικαστές και Αστυνομικοί οταν τους υποχρεώσουν στο εμβόλιο του Θανάτου?


Οπως γράφει και ο γνωστός Δικηγόρος στην Ελλάδα Νικος Αντωνιάδης…Η απόφαση ίσχυε μόνο για τον προσφεύγοντα, η πόλη του Düsseldorf όμως επέκτεινε την εφαρμογή της σε όλους.

Και πώς να μη κριθεί παντελώς αόριστη και επιστημονικά ατεκμηρίωτη μία τέτοια απόφαση; Όπως είναι και όλες οι αποφάσεις και τα μέτρα στην εποχή της “πανδημίας”.

Να θυμηθούμε τη δική μας ΚΥΑ για την υποχρεωτικότητα της μάσκας στα σχολεία; Χωρίς καμία μελέτη, κανένα επιστημονικό δεδομένο και στοιχείο; Και μία ψευδή βεβαίωση μέσα, για την οποία έχω μηνύσει όλους σχεδόν τους “ειδικούς” της κυβέρνησης;

Σήμερα, η πόλη του Düsseldorf θα αντιδράσει, διαβάζουμε στα γερμανικά ΜΜΕ. Προφανώς θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν το μέτρο πιο “μαζεμένο”. Πιο ορισμένο. Για να τους δούμε. Τι θα γράψουν; Δύσκολα τα πράγματα.

Όπως και να έχει, αυτές είναι καλές ειδήσεις. Η αντίδραση φουντώνει.Όπως και εγώ εδώ, έτσι και οι Γερμανοί εκεί, βάζουμε διαρκώς δύσκολα στο σύστημα. Το πιέζουμε. Το στριμώχνουμε. Το εξαντλούμε.

Θα το έχουμε μέχρι το τέλος στην άμυνα. Να μη ξέρει τι να πρωτοκάνει, σε τι να αντιδράσει πρώτα, σε τι μετά, σε τι πιο μετά. Μέχρι το τέλος.Σε λίγο θα το λυγίσουμε. Και στο τέλος θα το καταρρίψουμε. Και αν κάνετε λίγη υπομονή, θα μάθετε τι πραγματικά ετοιμάζεται. Για το μεγάλο νομικό χτύπημα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

https://deutsch.rt.com/…/108972-verwaltungsgericht…/…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια