Αμβρόσιος - κορωνοϊός: «Έγινα καλά, το μόνο φάρμακο που έπινα ήταν ο αγιασμός»




Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του στις οποίες βρέθηκε αρνητικός στον κορωνοϊό δημοσιοποίησε στο ιστολόγιό του ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.

«Με την μεσιτεία της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αγίου Νεκταρίου, του Οποίου το Παρεκκλήσιον είναι ακριβώς δίπλα μας, έλαβε τέλος η μικρή περιπέτεια της υγείας μου. Είχα προσβληθή από τον Κορωνοϊό! Ο Κύριος με ελέησε! Με εθεράπευσε χωρίς την περιπέτεια της εισαγωγής μου στο Νοσοκομείο», γράφει ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει ότι «καθημερινώς το μόνιμον φάρμακον, που έπινα και συνεχίζω να πίνω με πολλήν ευλάβειαν, ήταν και είναι ο Μεγάλος Αγιασμός».

Συνεχίζοντας, ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος σημειώνει «εν κατακλείδι, επειδή ο φόβος μεταδόσεως του Κορωνοϊού κυριαρχεί παντού και βασανίζει τις ψυχές μας, στη συνέχεια σας παραθέτω το αποτέλεσμα της εξετάσεως με ημερομηνίαν 24.11.2020, όπου το αποτέλεσμα είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ!».

Σημειώνεται ότι ο ιεράρχης, όταν διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, έκανε επανάσταση κατά των ιατρικών πρωτοκόλλων. Ενώ πήγε στο νοσοκομείο Ρίου και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γιατροί τον κάλεσαν να παραμείνει για νοσηλεία, καθώς έχει προβλήματα με την υγεία του, εκείνος αρνήθηκε.

Μάλιστα, υπέγραψε και χαρτί οικειοθελούς αποχώρησης για να φύγει από το νοσοκομείο. Για το θέμα είχε ενημερωθεί και ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας αλλά και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.


Μητροπολίτης Αμβρόσιος
Κορωνοϊός
Αγιασμός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια