Δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Μητσοτάκη το βράδυ των εκλογών - Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση




Ακόμα και στη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ η ψαλίδα ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να κλείνει, έστω και κατά μία μονάδα. Βέβαια το σημαντικότερο εύρημα της δημοσκόπησης της Pulse είναι ότι η πλειοψηφία των αναποφάσιστων προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και, σύμφωνα με τις απαντήσεις τους, θέλουν να ξανακερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τη χαμηλή συσπείρωση που εμφανίζει το κυβερνών κόμμα, μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστες εκπλήξεις στην Πειραιώς το βράδυ των ευρωεκλογών.
Οι αναποφάσιστοι κρίνουν το αποτέλεσμα

Οπως αντιλαμβάνεστε, η πλειοψηφία των αναποφάσιστων και αυτοί που απαντούν «δεν ξέρω» είναι αυτοί που θα κρίνουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για μια λεγόμενη γκρίζα ζώνη, την οποία δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να διερευνήσουν οι δημοσκόποι. Εξάλλου και στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις αλλά και στο δημοψήφισμα ήταν αυτό το κομμάτι του εκλογικού σώματος που δεν απαντάει στα γκάλοπ που ανέτρεψε όλα τα δεδομένα.

Πηγή: kontranews.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. βρε ανοητε η δυσαρεστη εκπληξη ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ αλλα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟ .ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ, ΨΕΥΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ απο ιδρυσης του ελληνικου κρατους τον αρχιπροδοτη τσιπρα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή