ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ με τα αυγά!!! Πότε ο κρόκος αποτελεί διατροφική βόμβα για τον οργανισμό – Τί μαρτυρά το χρώμα του – Τί πρέπει να προσέχετε!!!




Όταν σπάτε ένα αυγό για να το ρίξετε στο τηγάνι, πιθανώς να δείτε τον κρόκο να έχει ένα ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε, είναι ότι οι κρόκοι των αυγών υποτίθεται ότι δεν πρέπει να είναι κίτρινοι.
Το χρώμα του κρόκου ενός αυγού, λέει πολλά για την υγεία του κοτόπουλου που το γέννησε, αλλά και για το φαγητό που τελικά θα καταλήξει στο στομάχι μας.


Διαβάστε περισσότερα »

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια