Κυκλώματα που «βιάζουν και εκβιάζουν» κορίτσια στη Ρόδο καταγγέλλει ο πατέρας της 21χρονης

Την ύπαρξη ενός ή περισσότερων κυκλωμάτων που δρουν στη Ρόδο και «βιάζουν και εκβιάζουν» κορίτσια που σπουδάζουν στη Ρόδο κατήγγειλε ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε.
Για κυκλώματα που εκμεταλλεύονται κορίτσια που βρίσκονται για σπουδές στη Ρόδο, έκανε λόγο ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στο νησί.
«Τώρα δεν ξέρω τι άλλα "κυκλώματα" πιθανόν να υπάρχουν στη Ρόδο τα οποία προσπαθούν να πλησιάσουν κοριτσάκια τέτοιας ηλικίας. Και έχω ακούσει, μου έχουν μεταφέρει, ότι έχουν γίνει και άλλες απόπειρες», δήλωσε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.

Ο ίδιος, μιλώντας στη «Ροδιακή» πρόσθεσε ότι «είναι κρίμα και άδικο να χάνονται τέτοιες ζωές».

«Να βιάζονται και εκβιάζονται κοριτσάκια σαν την κόρη μου τα οποία στέλνονται μόνα τους να σπουδάζουν στο όμορφο νησί μας», πρόσθεσε.

Ο τραγικός πατέρας κάλεσε την κοινωνία της Ρόδου να σπάσει «το απόστημα […] που βιάζει και εκβιάζει αθώα κορίτσια όπως το δικό μας, τα οποία εκμεταλλεύονται αυτοί οι άνθρωποι κατά το χειρότερο τρόπο γιατί ίσως και να απειλούν τις ζωές τους, ίσως με τα βίντεο ίσως δεν ξέρω τι, φοβούνται και ειδικά αυτά που είναι συνεσταλμένα φοβούνται να μιλήσουν και στους γονείς του».

Κάλεσε δε τους γονείς παιδιών της ίδιας ηλικίας με την κόρη του να προσέχουν όταν τα στέλνουν μακριά.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο ίδιο Μέσο, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προφυλάκιση των δύο νεαρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία της κοπέλας.

«Εκείνο που μας έχει απόλυτα αφήσει ικανοποιημένους είναι αφενός μεν ότι έγινε άμεσα αποδεκτό το αίτημά μας για κατά αντιπαράθεση εξέταση των κατηγορουμένων, έγινε αποδεκτό το αίτημά μας για αναπαράσταση του εγκλήματος, αλλά η μεγαλύτερη ικανοποίησή μας είναι το γεγονός πώς η αντέδρασε η κοινωνία της Ρόδου, της οποίας πιθανότατα μέλη θα είναι και οι άνθρωποι οι οποίοι θα κρίνουν την τύχη αυτού του εγκλήματος», δήλωσε.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του πατέρα της 21χρονης περί ενός ή περισσότερων κυκλωμάτων που εκμεταλλεύονται κορίτσια, ο κ. Κούγιας εξήγησε ότι «υπάρχουν κάποια στοιχεία στη δικογραφία από τη μαρτυρία μιας φίλης της κοπέλας, όπου στη δικογραφία υπάρχει μία μαρτυρία μιας Αλβανίδας, η οποία ήταν συμφοιτήτρια για την οποία πιθανώς στο μέλλον να πρέπει να πούμε άλλα πράγματα. Γιατί εκεί διαβάζοντας στη δικογραφία, έχω δει κάποια πράγματα που με έχουν ενοχλήσει πάρα πολύ άσχημα γι' αυτό το λόγο δεν θέλω να μιλήσω τώρα αλλά αφού μιλήσω πρώτα με την οικογένεια».

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια